Bel mij

0650478753

Over Mij

Over Swetlana

"Door haar zwijgen ben ik gaan spreken."

Ik heb in maart 2008 mijn leven prima op orde. Fijne relatie, mooi nieuw huis, goede carrière, lief dochtertje van twee jaar en net bevallen van een zoontje. Maar dan ineens uit het niets krijgt mijn dochtertje Thera een lawine van epileptische aanvallen. Niet eentje, maar tientallen aanvallen. Elke dag. En het stopt niet. Alles seinen gaan op rood. Mijn leven verandert in een klap in een nachtmerrie. En het wordt nog erger als Thera binnen enkele maanden stopt met praten, achteruitgaat in ontwikkeling en verstandelijk beperkt raakt.

Nieuwe inzichten

Na jarenlang strijden (vooral met mezelf) gooi ik het roer in 2016 drastisch om. Ik ben mijzelf inmiddels helemaal kwijtgeraakt. Elke dag was uitzitten, ik ging ver over mijn grenzen en liet alles over mij heen komen. Doodop was ik en ik kon niet meer. Ik ontdek dat ik de moeilijkste keuzes maak als ik helemaal rock bottom zit.
In Spanje ga ik naar mijzelf op zoek en kom tot nieuwe inzichten. Ik besef dat als ik niet voor mezelf kies, ik ook weinig waard ben voor de mensen om mij heen. Maar dat voelde heel egoïstisch naar mijn omgeving toe en vooral naar mijn kinderen. Maar toch maak ik de keuze om rigoureus te breken met mijn toenmalige leven. Ik begin aan mezelf te werken. Ik merk dat het niet gaat om wat mij is overkomen, maar hoe ik ermee omga.

Eigen onderneming

Tegenwoordig heb ik mijn eigen onderneming waarin ik mijn passie voor het spreken, inspireren en verbinden in kwijt kan. Mijn levenservaring en professionele achtergrond komen nu mooi samen. Ik kan ervan genieten als ik mensen met mijn verhaal kan raken, inspireren of anders kan laten kijken naar hun eigen situatie.

Professionele achtergrond

Naast een rugzak aan levenservaring en persoonlijke ontwikkeling heb ik ook meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van coaching, communicatie en organisatie.

  • Coaching: life coaching, positieve psychologie, NLP, voice dialogue, wandelcoaching, inspireren, reflecteren en verbinden.
  • Communicatie: verandercommunicatie, interne communicatie, geweldloze communicatie, woordvoering, presenteren.
  • Organisatie: brainstorm specialist, creatief denker, talentontwikkeling, visie ontwikkeling.

Werkervaring in zowel profit als non profit organisaties.
Parttime werkzaam bij Politie Nederland als coach en TMA professional.

Mijn verhaal

Ik vertel jou over

Epileptische aanvallen
0
Uniek verhaal
0
Levensveranderende keuzes
0

In de media

Kids en Kurken Magazine

Vlog en blog magazine voor ouders.

Autisme Magazine

Gastcolumn

Onkruid magazine

Scroll to top